Dennis Kieft
Advertisement
Hoofdmenu
Thuis
Dagboek
Vakantie Villa Pardoes
Laatste ziekenhuisopname
Dennis zijn 'Doe Een Wens'
Daan zijn 'Lied voor Dennis'
Gastenboek
Foto albums
Links
Spelletjes
Gastenboek

Er zijn 616 berichten in het gastenboek.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

NaamBericht
moniqueGeschreven op: do 10 aug 2006 23:39:03 CEST
lieve Emiel en Annita, 
wat ben ik blij dat Dennis jullie als ouders heeft gehad. een ander had het niet beter voor zijn kind kunnen doen en Daan is ook zo\'n fantastische grote broer geweest voor Dennis. 
Jullie mogen weten dat ik ontzettend veel respect heb voor de manier waarop jullie met het leven van Dennis zijn omgegaan. Vanuit het diepste van mijn hart wens ik jullie alle kracht liefde en licht toe in deze zware tijden. In gedachten ben ik voortdurend bij jullie, en bij Dennis die aan een spannende nieuwe reis begonnen is. Heel veel liefs Monique
mmheemskerk@tiscali.nl
Tony, Sandra,WouterGeschreven op: do 10 aug 2006 23:07:20 CEST
Beste Emiel, Annita, Daan en Dennis 
 
Gisteravond rond uur of acht zagen we Emiel een peukje roken bij de poort. Wij stapten net in de auto en hadden feilloos door dat er iets goed fout zat...... 
Dat, het met Dennis te maken zou hebben was voor ons ook heel duidelijk. Maar wat zeg je dan???? Alles goed???  
Er kwam niet veel meer dan zwak Dag of Hoi over onze lippen. En stil reden we weg. Denkend aan onze eigen, inmiddels zo goed als volwassen kinderen. Helaas weten we zelf iets te veel van zieke kinderen. En komt Sandra beroepsmatig regelmatig in contact met kinderen die komen te overlijden. Enigszins konden we begrijpen wat jullie doormaakten op dat moment.  
 
Vanmorgen hing jullie vlag halfstok. Dennis was dus inderdaad overleden.  
Heel erg goed kennen we Dennis, Daan en jullie niet. Wel zag ik (sandra) beiden heren op zaterdag regelmatig al stoeiend en soms kibbelend naar de judo gaan in hun witte pakjes.  
Zag ze spelen in straat, hoorden hun stemmen over de schutting(en).  
 
Begin van jaar stond de \"ziezezo auto\" wel heel erg vaak in de straat . Op een ochtend vroeg ik aan Emiel of het wel goed ging. Gaat prima zei Emiel opgewekt! 
 
Die vrolijkheid en opgewektheid van jullie alle 4 zal me bij blijven. Natuurlijk hebben jullie je verdriet en je pijn momenten. Toch zag ik een vrolijk jong gezin, hoorde ik vaak gelach en laatste weken een vrolijk gespetter en gelach in het zwembad. 
 
Beste Emiel en Annita. Het moet echt vreselijk zijn je kind af te staan aan een \"andere wereld\" waar jullie geen deel van uit maken. Maar het moet heerlijk zijn om te weten dat jullie Dennis nu geen pijn meer heeft. Hoe dubbel zijn dus de gevoelens die nu door jullie heen razen.....wens jullie sterkte met cerleis en alle kracht toe voor de komende tijd 
 
En Daan, wat zal het voor jou vreemd en verdrietig zijn om je kleine broertje te moeten missen. Het is vast allemaal maar erg vreemd! Ik hoop dat je veel vriendjes hebt en dat die ook snappen dat je nu misschien wel eens eerder boos en verdrietig bent.  
We willen jou ook heel veel sterkte toewensen. 
 
We zijn niet lang ?buren ? geweest, we gaan ook al snel verhuizen. Toch willen we graag ons medeleven tonen. We hopen dat alle herinneringen aan Dennis als gouden zonnestraaltjes bij jullie mogen blijven. 
 
Heel veel warmte , kracht en liefde toegewenst. 
 
Tony, Sandra, Wouter en Tanja Voerman. 
sd.Kooper@quicknet.nl
Hans KomenGeschreven op: do 10 aug 2006 22:59:49 CEST
Langs deze weg wil jullie heel veel sterkte toewensen bij dit grote verlies.  
 
Hans Komen 
Oom van Arie, Rob en Femke.
omaGeschreven op: do 10 aug 2006 22:34:31 CEST
lieve dennis 
ik ben trots op je 
slaap lekker tot morgen 
oma  
Marcel, Wilma en kidGeschreven op: do 10 aug 2006 21:53:16 CEST
Geweldige Familie, 
Vol bewondering hebben wij, ouders en zusjes van Killian het dagboek van Dennis gevolgd. Trots, nee h??l erg trots mogen jullie zijn op jullie spidermannetje! Hij heeft gevochten tot hij niet meer kon. Een aantal weekjes geleden heeft hij nog lekker met Daan, Killian en Jeroen een robbertje gevoetbald voor het huis van Jeroen. Killian glunderde toen hij vertelde dat Dennis weer meedeed, dat vond hij z? leuk. Wij kennen elkaar alleen van gezicht, begroeten elkaar wel eens bij het uitlaten van de hond[en].Maar in verdriet {als ouders zijnde} ben je ??n met elkaar. 
Annette, Emiel, Daan en alle familieleden, wij wensen jullie alle kracht toe die nodig is om te dragen en te verwerken. Het guitige snoetje van Dennis en zijn enorme wilskracht staat in ons geheugen gegrift. Nu straalt hij als een sterretje aan de hemel en is verlost van alle pijn..... 
We leven met jullie mee. 
 
Een dikke knuffel van Marcel en Wilma Janssen, Dyane, Kayleigh en Killian uit de Metiusstraat 26. 
 
mfhjanssen@quicknet.nl
Henk en AnsGeschreven op: do 10 aug 2006 21:36:01 CEST
Wij condoleren jullie met het verlies van Dennis.Heel veel sterkte voor de tijd die komen gaat Hartelijke groeten Henk en Ans en de kinderen
hd.dels@quicknet.nl
astrid hospersGeschreven op: do 10 aug 2006 21:32:37 CEST
Hartverscheurend bericht dat jullie je zoon en Daan zijn kleine maar dappere broertje hebben verloren. Na zo\'n moeilijke strijd in zijn korte leventje, maar met wel kanjers van familie om hem heen zal hij z\'n plekje krijgen en houden bij iedereen die hem lief heeft! Heel veel sterkte gewenst bij het dragen van dit zware verlies. 
 
Astrid en Jaap en kids. :cry
fam.hospers@quicknet.nl
gerri?tte plenderGeschreven op: do 10 aug 2006 21:32:20 CEST
Lieven mensen, 
Dit is de andere kant van het leven. Verschrikkelijk vindt ik het voor jullie allemaal. Tranen komen vanzelf. Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen. Ik denk aan jullie. 
gerri?tte plender
gerrietteplender@hetnet.nl
Bertus OvermeerGeschreven op: do 10 aug 2006 21:17:55 CEST
Woorden schieten ons te kort 
 
Heel veel sterkte met dit grote verlies. 
 
Vera en Bertus Overmeer.
vebe.overmeer@quicknet.nl
siem riet doodemanGeschreven op: do 10 aug 2006 20:52:04 CEST
Als je kind je is ontnomen, 
en de dag verandert in de nacht  
Enje vanje leven,en je toekomstdromen, 
Niets maar dan ook niets, 
voor je zelf verwacht. 
Vindt je toch noch kleine kraaltjes, 
die wat vreugde geven en wat kleur, 
die de moeite waard zijn om te leven, 
en weer openen een deur. 
 
Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, 
Oma en Opa Doodeman.
mail@siemriet.demon.nl
Powered by AkoBook V3.42
Zoeken op de site
Villa Joep
(C) 2024 Dennis Kieft
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Design by Mamboteam.com | Powered by Mambobanner.de