Dennis Kieft
Advertisement
Hoofdmenu
Thuis
Dagboek
Vakantie Villa Pardoes
Laatste ziekenhuisopname
Dennis zijn 'Doe Een Wens'
Daan zijn 'Lied voor Dennis'
Gastenboek
Foto albums
Links
Spelletjes
Dennis zijn 'Doe Een Wens' - naar Euro Disney in Parijs Afdrukken E-mail
Geschreven door Annita   
woensdag, 28 juni 2006
...Op weg naar Euro Disney met de Thalys...

Woensdag 7 juni was het dan zover. Na lang wachten zouden we ’s morgens worden opgehaald om richting Frankrijk te vertrekken. Iedereen was zenuwachtig, want het duurde lang voordat het tijd was. We zaten al om 6.30 uur klaar terwijl de taxi pas om 7.15 uur zou komen. Nou dan maar even buiten spelen totdat het tijd was. Om 7.15 uur kwam de taxi en eenmaal alles ingeladen gingen we op weg naar Schiphol, om vanuit daar door te reizen met de Thalys. Op Schiphol werden we al opgewacht door de vrijwilligers van "Doe Een Wens", die ons op de Thalys zetten. Wat een luxe! Alles werd verzorgd, eten, drinken en Dennis kreeg zelfs nog een pot met snoep voor in Euro Disney. Eenmaal voorbij Brussel vloog de trein over de rails. De reis was zeer comfortabel en ging letterlijk en figuurlijk supersnel.

 Heenreis

Rond 13.00 uur kwamen we in Parijs aan op station Garde du Nord. Daar werden we al bij de deur van de trein opgewacht door Nicolette. Samen met Nicolette reden we met de taxi naar het hotel. In de taxi kregen Daan en Dennis nog een spoedcursus frans en alle uitleg over Parijs en het verkeer.

...Eerste dag in het park...

Eenmaal in het Newport Bayclub-hotel aangekomen was alles ook weer super geregeld. Dennis kreeg een verrassingstas met daarin allemaal leuke Disney-spullen: een cap, een fotolijstje, speelgoed en als allerbelangrijkste een VIP-pas! Met deze pas mocht Dennis (en wij natuurlijk ook) zich bij de uitgang van alle attracties melden. Wij hoefden dus niet in de rij te staan! Hoezo VIP-behandeling? De hotelkamer was ook erg mooi, maar al gauw vertrokken we samen met Nicolette naar het park.

Samen met Nicolette dronken we nog wat in “The Disney Village”.  Nicolette zette ons vervolgens af bij de ingang van het park. Maar niet na ons verteld te hebben dat mocht er iets met Dennis gebeuren, we ons bij een willekeurig persoon van het park konden melden omdat daar in de computer stond naar welk ziekenhuis Dennis moest worden gebracht. Het gaf een veilig gevoel dat overal aan gedacht was.

In het park vielen we met onze neus in de boter, ofwel eigenlijk in de parade. Deze ging net van start en na een mooi plekje bemachtigd te hebben (wat was het druk) genoten we met z’n vieren! Daan schoot het fotorolletje wat hij de dag ervoor had gekregen al bijna helemaal vol. Ook na de parade keken we onze ogen uit. Wat was alles mooi!

de Parade

Als eerste gingen we naar "Discoveryland". Daan en Dennis wilde als eerste in “Buzz Lightyear Laser Blast”. Het was even zoeken naar de uitgang, maar met behulp van een medewerkster kwamen we er toch! Met toch nog wel enige schaamte kropen we voor de gewone rij en stapte in. Daarna volgde "Star Tours" en "Autopia". Wat waren we blij met de VIP-pas, want wat was het druk. Daan is dezelfde dag nog met pappa in "Space Mountain" geweest! Stoer hoor!

Nadat we wat gegeten hadden in het park gingen we weer richting hotel. Daar aangekomen stond Goofy in de lobby. Daan en Dennis kregen allebei een handtekening en mochten samen met Goofy op de foto.

Goofy 

De eerste nacht in het hotel verliep goed. De bedden waren heerlijk en we wisten dat ons ’s ochtends een leuke verrassing stond te wachten...

...Dag 2: ontbijten met alle Disney idolen... 

We kregen een ontbijt aangeboden met de Disney figuren. ’s Ochtends dus op tijd opgestaan en op naar het ontbijt. Alle Disney figuren hadden tijd voor Daan en Dennis en Daan en Dennis ook voor hun. Het ontbijt schoot er dus helemaal bij in, maar het handtekeningenboekje en de fotocamera stonden goed vol!

Ontbijt
 
Na het ontbijt gingen we weer het park in. Deze keer gingen we als eerste naar "Adventureland". Daar gingen onze achtbaanfanaten Daan en pappa 2 keer in de "Indiana Jones". Dennis wilde gelijk door naar "Fantasyland" en dan speciaal naar "Peter Pan". Ook hier weer erg druk, dus weer waren we erg blij met de VIP-pas. De uitgang was niet 1 2 3 te vinden maar de medewerkster hielp ons. Ook "Peter Pan" was fantastisch!

Deze dag zijn we echt het hele park in de rondte geweest. Wat scheelt de VIP-pas veel tijd. Het hoogtepunt was het spokenhuis "Phantom Manor". Daan en Dennis durfde eerst niet maar overwonnen toch hun angst en daar gingen we met onze “stoere mannen”. Daarna kreeg Dennis honger en wilde graag een Hotdog!

Lekker eten

Er zullen deze dag maar weinig attracties geweest zijn die we niet bezocht hebben. ’s Avonds gingen we eten bij Planet Hollywood. Dennis bestelde een milkshake en (uiteraard) een Hotdog! Op weg naar het hotel wilde Daan en Dennis graag een Stitch-knuffel.

Stitch 
 ...Alweer de laatste dag...
De laatste dag konden we nog een paar uur het park in. Daan wilde nog een keer in "Space Mountain" en Dennis wilde nog een keer in "Star Tours". Om half vijf zou de taxi weer voor het hotel staan om ons naar het station te brengen. Vol bewondering hebben we het verkeer in Parijs bekeken. Wat was het druk. De taxi-chauffeur maakte zich echter niet druk en zette ons keurig op tijd af op het station. We zouden daar wachten tot Nicolette ons kwam ophalen. Wat schrokken we alle vier toen bleek dat Dennis zijn Bibi (knuffeltje waar hij echt niet zonder kan) nog in de taxi bleek te liggen. Wat was hij verdrietig! Gelukkig kwam Nicoleete niet veel later en belde gelijk de taxi op. De beste man kwam terug naar het station! En ja hoor, onder het zitje tussen de banken lag Bibi. We waren bang dat deze fantastische reis toch nog een vervelend eind zou krijgen. Maar dankzij Nicolette en de taxichauffeur konden we opgelucht weer naar huis. We dronken nog wat met Nicolette en zij zette ons vervolgens weer op de Thalys, op weg naar huis.

Ook de terugreis verliep voorspoedig. De "train-attendent" herkende Dennis nog van de heenreis en vroeg hoe we het hadden gehad. Op het station werden we weer opgewacht door een vrijwilligster van “Doe Een Wens” die ons op de taxi naar huis zette.

Weer naar huis
Bedankt !!!

Het was SUPER!!! Iedereen was ontzettend aardig en behulpzaam en alles verliep op rolletjes. Dankzij iedereen hebben we een geweldige tijd gehad en hele mooie herinneringen om aan terug te denken!

Namens ons alle vier ontzettend bedankt!!!

Gewijzigd op ( zaterdag, 10 februari 2007 )
 
< Vorige   Volgende >
Zoeken op de site
Villa Joep
(C) 2024 Dennis Kieft
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Design by Mamboteam.com | Powered by Mambobanner.de